Cookie og Privatlivspolitik
Topkap.dk - Træfældning - Beskæring - Træmøbler

Træfældning - Beskæring - Savværk - Træmøbler

Cookie- og privatlivspolitik


Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af eventuelle annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.


Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.


Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering


Hvis du sletter eller blokerer cookies vil eventuelle annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.


Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:


Påkrævede cookies

De påkrævede cookies er nødvendige for, at websitet kan levere de ydelser du efterspørger. Disse cookies sættes af websitet og bruges f.eks. til at genkende dig, når du bevæger dig rundt på siden og huske om du er logget ind. Denne type af cookies slettes automatisk, når du lukker din browser.


Statistik-cookies

Statistisk cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at

indsamle og rapportere oplysninger anonymt.

  • Google Analytics cookies bruges til indsamling af besøgsstatistik. Disse cookies indsamler informationer om din brug af websitet, herunder din IP-adresse. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics med dette værktøj.
  • StatCounter cookies bruges til indsamling af besøgsstatistik. Disse cookies indsamler informationer om din brug af websitet, herunder din IP-adresse.


Marketing-cookies

Marketing cookies bruges til at spore besøgende på tværs af websites. Hensigten er at vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger, og dermed mere værdifulde for udgivere og tredjeparts annoncører.

Følgende udbydere sætter cookies på din enhed:

  • YouTube.com cookies indsamler statistik og identificerer din position for at målrette annoncer. De bruges også bl.a. til at huske præferencer i den indlejrede videoafspiller og hvilke film du har set via afspilleren.
  • Twitter.com
  • DoubleClick.net - Benyttes til at sende data til Google Analytics omkring din enhed og adfærd. Cookien følger den specifikke bruger på flere hjemmesider og enheder.

eren .

  • Linkedin.com til at spore brugen af indlejrede services.
  • Google.com - Registrerer et unikt ID, der identificerer brugerens enhed ved tilbagevendende besøg. ID'et an vendes til at målrette annoncer.



Personoplysninger


Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.


Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.


Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.


Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.


Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.


Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.


Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.


Videregivelse af personoplysninger som navn, adresse, telefonnummer og e-mail m.v. vil kun ske i mellem 'Topkap.dk' og 'Topkap.dk Aps', med mindre du giver samtykke til at vi må give dine oplysninger videre til andre - f.ex. en underentreprenør. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.


Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: data@topkap.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.


Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:


Kristen Hofgaard Warming - Topkap.dk

Emborgvej 112, Alken, 8660 Skanderborg

Telefon: 40 97 63 17

CVR: 37265535


Fast samarbejdspartner:


Per Jakobsen - Topkap.dk Aps

Gl. Ryevej 22, Sdr. Vissing, 8740 Brædsterup

Telefon: 40 76 23 22

CVR: 27972241


Per Jakobsen - Topkap.dk Aps

Gl. Ryevej 22, Sdr. Vissing, 8740 Brædsterup

Telefon: 40 76 23 22

CVR: 27972241

Kristen Hofgaard Warming - Topkap.dk

Emborgvej 112, Alken, 8660 Skanderborg

Telefon: 40 97 63 17

CVR: 37265535

Hjemmesiden Topkap.dk er designet, bygget og vedligeholdt af Kristen Hofgaard Warming